Terras Top 100 2015 nummer 20 ‘t Wapen van Stellendam, Stellendam

17 augustus 2015
Terras Top 100 2015 nummer 20 ‘t Wapen van Stellendam, Stellendam

Een multifunctioneel bedrijf waar niets onmogelijk lijkt. Brasserie, cafetaria, catering, hier kan het allemaal. En dan staat er ook nog eens een terras met zeventig zitplaatsen voor de deur van dit in een fors hoekpand zetelend bedrijf. Met schotten afgeschermd van de straat. Dat is niet alleen veilig, het beschut ook op winderige dagen.

Er is duidelijk zorg besteed aan de uitstraling van het terras. Banken met kussens en dekens, stoelen die prima zitten, op de tafels een bloemetje en daar tussendoor een paar nette parasols die het plaatje compleet maken.

De medewerker van dienst begroet de nieuwkomers hartelijk. Zodra de koffie is neergezet, vraagt ze of we er iets bij willen eten. Bijverkoop zou een flinke prioriteit moeten hebben op ieder terras. Daarnaast is er ook een goed oog voor de tweede bestelling. Het lege kopje is nog niet op tafel gezet of ze vraagt of we nog iets willen drinken. Zodra gasten hebben afgerekend, worden de tafels afgeruimd en schoongemaakt voor de nieuwe gasten. Netjes!

door MICHAEL SIMON 29 jun

Terug

copyright © www.plazafoodforall.nl 2015 - KvK-nummer: 17169910 - disclaimer - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode