Plaza Le Patat

19 april 2016
Plaza Le Patat

Na maandenlange voorbereiding is het begin 2016 dan eindelijk zover, cafetaria Le Patat aan de Dorpsstraat in Aarle-Rixtel hijst zichzelf in een ander jasje. “Maar de inhoud blijft gewoon hetzelfde hoor”, benadrukt Jolanda Relou, een van de 3 uitbaters van deze zaak.

Wij zijn aangesloten bij de cafetariaformule Plaza Food for All. Vanaf dit moment treden wij dan ook naar buiten als Plaza Le Patat”, aldus Jolanda. Met het toetreden tot deze kwaliteitsformule probeert de cafetaria zich nog meer te onderscheiden ten opzichte van haar collega’s in de omgeving.

Suus Krause legt uit: “Momenteel zit er geen andere Plaza-vestiging in deze regio. Wij zijn hiervoor benaderd en hebben goed overwogen om dit wel of niet te doen. Ook hebben we gekeken naar de toekomst, zeker omdat er ook in onze sector heel veel aan het veranderen is. De formule Plaza Food for All speelt hier goed op in, luistert naar wensen van gast en ondernemer en gaat mee met de tijd. Een soort cafetaria 3.0 zeg maar.”

Zo kan er onder andere ook online besteld worden, bijvoorbeeld via de nieuwe bestelapp die gratis te downloaden is. En naast de gewaarborgde kwaliteitsproducten, extra toezicht op steeds strengere hygiëne-eisen en verantwoord ondernemerschap, dragen zij ook een belangrijk steentje bij aan een specifieke doelgroep. “Samen met Plaza is ervoor gekozen om voor elk verkocht kindermenu een bedrag te doneren aan Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigende zieke kinderen en hun familie. Maar ook door collectief in te kopen samen met andere Plaza-collega’s kunnen wij driewekelijks, en tussendoor, allerlei unieke acties en voordeel blijven aanbieden.” aldus Bart Krause.

Een nieuwe uitstraling dus, maar met hetzelfde team en dezelfde vertrouwde gezichten.

Terug

copyright © www.plazafoodforall.nl 2015 - KvK-nummer: 17169910 - disclaimer - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode