Cafetaria De Albatros wordt Plaza De Albatros

3 mei 2016

Zwartsluis – Na maandenlange voorbereiding is het op 22 maart eindelijk zover, cafetaria De Albatros aan de Stationsweg in Zwartsluis hijst zichzelf in een ander jasje. “Maar de inhoud blijft gewoon hetzelfde hoor”, benadrukt Fred Lassche, een van de eigenaren van deze zaak.

“Per 22 maart a.s. zijn wij aangesloten bij de cafetariaformule Plaza Food for All. Vanaf dat moment treden  wij dan ook naar buiten als Plaza De Albatros”, aldus Fred. Met het toetreden tot deze kwaliteitsformule probeert de cafetaria zich nog meer te onderscheiden ten opzichte van haar collega’s in de omgeving. De andere eigenaar Emiel Visscher legt uit: “We hebben gekeken naar de toekomst, zeker omdat er ook in onze sector heel veel aan het veranderen is. De formule Plaza Food for All speelt hier goed op in, luistert naar wensen van gast en ondernemer en gaat mee met de tijd. Een soort cafetaria 3.0 zeg maar.”

Naast de gewaarborgde kwaliteitsproducten, extra toezicht op steeds strengere hygiëne-eisen en verantwoord ondernemerschap, draagt Plaza ook een belangrijk steentje bij aan een specifieke doelgroep. “Samen met Plaza is ervoor gekozen om voor elk verkocht kindermenu een bedrag te doneren aan Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigende zieke kinderen en hun familie. Maar ook door collectief in te kopen samen met andere Plaza-collega’s kunnen wij driewekelijks, en tussendoor, allerlei unieke acties en voordeel blijven aanbieden.” aldus Emiel. “In de openingsweek wordt huis-aan-huis een openingsfolder verspreid met diverse scherpe acties. We raden iedereen aan de brievenbus goed in de gaten te houden.”

Een nieuwe uitstraling dus, maar met hetzelfde team en dezelfde vertrouwde gezichten.

Terug

copyright © www.plazafoodforall.nl 2015 - KvK-nummer: 17169910 - disclaimer - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode