Plaza Dalfsen opent haar deuren

1 december 2015

“We willen onze gasten blijven verrassen en voordeel bieden wanneer ze bij ons in de zaak komen”. Dat was de reden voor Jos en Henny van de Kamp om zich aan te sluiten bij de marketingformule Plaza food for All.

Op 23 november werd Plaza De Snackcorner geopend. De zaak van ondernemersechtpaar Jos en Henny van de Kamp is al jaren een begrip in het dorp. Twintig jaar geleden, in november 1995 startte zij de cafetaria in Wijthmen en na 6 jaar verhuisde zij naar het centrum van Dalfsen. Ze zijn al jaren een vertrouwt gezicht in Dalfsen, maar op zoek naar meer voordeel voor de gasten.Door zich aan te sluiten bij Plaza food for All willen ze hun gasten van meer voordeel voorzien door mee te doen aan leuke en unieke acties.  Elke 3 weken verspreiden ze straks de acties huis aan huis. Zo komt er met kerst een unieke actie waarbij gasten een Kerstmok krijgen bij besteding van € 15,-.

Belangrijk om te weten is dat ze nog steeds dezelfde ondernemers zijn alleen in een ander jasje. Het assortiment wijzigt niet. Je kunt er dus nog steeds voor alle bekende producten en gerechten terecht. Wel hebben ze een aantal nieuwe producten op de kaart gezet, zoals de verse burgers, luxe broodjes en heerlijke salades.

Kom ze dus snel proeven bij Jos en Henny bij Plaza De Snackcorner!

Terug

copyright © www.plazafoodforall.nl 2015 - KvK-nummer: 17169910 - disclaimer - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode