Over Plaza

Plaza is dé cafetaria voor jong en oud! Natuurlijk met heerlijke frites en snacks. Maar ook complete maaltijden, burgers en salades. Bovendien geven wij speciale aandacht aan onze jongste gasten. Speciaal voor kinderen is er het verjaardagsboek, de kinderbox en kleurplaatacties. Ontdek het op deze website!

Wij vinden hygiëne zeer belangrijk. Daarom stellen wij ook de hoogste hygiëne-eisen. Jaarlijks ontvangt jouw Plaza twee officiële hygiënekeuringen en een controle van de Voedsel- en Warenautoriteit. Bovendien zetten wij zelf ‘Mystery-guests’ in die ook toezien op gastvrijheid. Op deze manier doen wij er alles aan om je in een volledig schone en gastvrije omgeving te laten genieten.

Wij vinden dit niet meer dan normaal en voor jou wel zo prettig!


Plaza is onderdeel van het Formulehuis van totaalgroothandel Sligro. Daardoor profiteert jij als klant van Plaza van de beste kwaliteit.

De Kwaliteitsdienst van Sligro ziet toe op alle producten van Sligro binnen het assortiment van jouw Plaza. Je kunt er dus van uitgaan dat je alleen de beste en voedselveilige producten proeft.

Jaarlijks staan er weer vele Plaza’s in de Cafetaria Top 100. Een bevestiging én beloning voor de continue inzet voor de allerbeste kwaliteit.


Verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken uit het beleid van Plaza. Al jaren terug haakte Plaza aan op de landelijke campagne Verantwoord Frituren. Gebruik van verantwoord frituurvet staat daarin centraal.

Naast landelijke campagnes wil Plaza nog iets extra’s doen. Daarom ontwikkelde Plaza het ‘Plaza Recycle Concept’. Een totaalconcept voor verantwoorde afvalwerking. Goed voor het milieu, gezond voor jou als klant.

Zo blijft Plaza nauw betrokken bij haar omgeving!

copyright © www.plazafoodforall.nl 2015 - KvK-nummer: 17169910 - disclaimer - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode