Een nieuwe weg voor Autobedrijf Erik Huzen

18 maart 2016

Autobedrijf Erik Huzen slaat een nieuwe weg in. Eind vorig jaar is de pompshop van het autobedrijf omgebouwd tot Plaza Holten. De eigenaar van het voormalige autobedrijf heeft er een aantal jaar geleden al voor gekozen om zijn shop om te bouwen tot een Snack en Lunch Corner.

Om dit verder uit te breiden, besloot hij zich aan te sluiten bij de formule van Plaza Food for All. Dit zal betekenen dat gasten van de Snack en Lunch Corner nog steeds terecht kunnen hun verse broodjes, maar zij daarnaast ook gebruik kunnen gaan maken van de extra’s die Plaza biedt.

De voormalige Snack & Lunch Corner is een cafetaria die sinds 2008 zijn pompshop heeft omgebouwd tot lunchcorner en daarmee het assortiment uitbreidde met verse broodjes en warme snacks. Als volgende stap heeft hij er bewust voor gekozen om de pomp onbemand te maken, waardoor hij en zijn team zich volledig konden toeleggen op de Snack en Lunch Corner. Uiteindelijk besloot Erik Huzen de Snack en Lunch Corner grondig te verbouwen en zich aan te sluiten bij de formule Plaza Food for All.

Door zich aan te sluiten bij Plaza Food for All gaan Erik en zijn team hun gasten verrassen met leuke en unieke acties. Elke 3 weken zijn er nu aantrekkelijke menu’s en aanbiedingen. Deze worden onder andere gecommuniceerd via Facebook en huis-aan-huis folders. Zo is er bijvoorbeeld in januari een friteszak huis-aan-huis verspreid die gratis gevuld kon worden en loopt er op dit moment een bonnenboekje met diverse kortingsacties.

Terug

copyright © www.plazafoodforall.nl 2015 - KvK-nummer: 17169910 - disclaimer - ontwerp: sligro - websitebouw & onderhoud: prode